dilluns, 21 d’agost del 2023

Reglament 2023

Nou reglament per la 13a edició de la Cingles de la Llémena:

 

MARXA BTT I TRAIL CINGLES DE LLÉMENA

1. INTRODUCCIÓ                                   

1.1. La marxa se celebrarà el diumenge 24 de setembre de 2023 a Sant Martí de Llémena.

1.2. És una marxa no competitiva que comparteix les modalitats de bicicleta de muntanya (a la qual també poden participar bicicletes elèctriques) i de trail-running.

La marxa serà cronometrada.

En la modalitat de btt i hi hauran tres classificacions: llarga, curta, E-bikes.

En la modalitat de trail-running hi hauran dues classificacions: llarga i curta.

1.3. Horaris de sortida: 

8h30: E-bikes (33km)

9h: sortida conjunta btt marxa llarga (33km) i marxa curta (22km)

9h15: briefing trail-running

9h30: sortida conjunta running marxa llarga (22km) i marxa curta (11km)

1.4. La marxa té lloc a Sant Martí de Llémena, Girona (Catalunya) i està oberta a tothom. Els menors de 16 anys hauran de portar l’autorització parental per poder participar.

Els majors de 75 anys només podran participar en cas d'estar federats. L'assegurança estàndard no els cobreix.


2. INSCRIPCIÓ

2.1. La marxa està limitada a:

200 participants de btt larga

150 participants de btt curta

150 participants de eBike

150 participants de run larga

150 participants de run curta

2.2. Es faran preinscripcions telematiques i també el mateix dia de la marxa amb increment de preu

2.3. El termini d’inscripció per internet conclourà el dijous 21 de setembre a les 20:00h.

2.4. Pot participar en la marxa qualsevol persona amb o sense llicència federativa per a ciclisme o d’ atletisme dins els marges d'edat establerts.

2.5. La quota d’inscripció per participant és (IVA INCLÒS):

  • Preu per persona 15,00 € Federats.

  • Preu per persona: 17,00 € No Federats.

  • Increment de 3,00€ el dia de la cursa

2.6. No es retornarà el preu de la inscripció una vegada formalitzada aquesta.

3. PARTICIPANTS

3.1. Pot participar a la Marxa qualsevol persona a partir dels 16 anys i fins a 75 anys (no federats). Els menors hauran de portar l’autorització del pare/mare o tutor/a legal que es podrà baixar del blog i a ser possible aniran  acompanyats d'un adult durant la marxa.


4. RECOLLIDA DE DORSALS

4.1. La recollida dels dorsals de btt amb preinscripció telemàtica es podrà fer divendres 22 de 18-20 i dissabte 23 de 10-13 a Bike Girona (QUEDA ANUL·LAT) i també a la sortida junt amb la modalitat de trail-running el diumenge 24 a partir de les 07h30.

4.2. Per a la recollida del dorsal és imprescindible el DNI i el carnet de la federació vigent en cas d'estar federat/da.

4.3. Els dorsals son personals i intransferibles.

4.4. Qualsevol canvi es publicarà a  les diverses plataformes de comunicació existents, i és responsabilitat del participant estar al corrent d’aquests.                                                    

4.5. És obligatori retornar el dorsal ("placa xip")o el xip pels corredors/es, al final de la prova i pels qui abandonin la prova també. A canvi s’ entregarà l’ obsequi.


5. RECORREGUT

5.1. El recorregut està degudament marcat amb senyals, cintes i/o guix.

5.2. A cada avituallament hi haurà un plànol del recorregut.

5.3. El recorregut és obert al trànsit però degudament controlat. Els participants han de seguir les indicacions de les autoritats de trànsit i circular amb precaució. A les vies públiques, els ciclistes han de romandre al voral del carril dret. A pistes, és recomanable circular pel costat dret.

5.4. S’estableix un tancament de pas per cada avituallament. Els participants que no compleixin amb el temps marcat per la organització no podran continuar la marxa. Se’ls avisarà, se’ls hi retirarà el dorsal i se’ls hi facilitarà un camí de tornada. Els qui vulgui continuar pel recorregut  ho faran sota la seva única responsabilitat.

5.5. Dins el recorregut pot haver-hi pas per camins privats cedits exclusivament pel dia de la cursa. No s'hi ha de passar fora d'aquest dia.

5.6. El recorregut inclou ascensions exigents i trams tècnics en descens. És responsabilitat del participant decidir si ho pot superar muntat sobre la bicicleta. La organització no és responsable d’accidents relacionats amb la destresa de cada participant o el seu nivell de forma física.

5.7. Els participants que abandonin el recorregut marcat per la organització ho faran sota la seva responsabilitat.


6. AVITUALLAMENTS I ZONES D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA

6.1. Els avituallaments i zones d’assistència tècnica estan degudament senyalitzats al llarg de tot el recorregut. Aquests disposen de tot el necessari per a cobrir les necessitats d’alimentació i hidratació dels participants durant el recorregut.

6.2. Els avituallaments coincideixen amb les zones d’assistència tècnica, llevat que s’indiqui el contrari.


7. ABANDONAMENT

7.1. Un participant que abandoni ho ha de comunicar a l’organització tant aviat com sigui possible i per motius de seguretat, es recomana fer-ho en els diversos avituallaments situats al llarg del recorregut.

7.2. En cas d’accident o emergència, i salvaguardant la seguretat dels participants, l’organització té el dret a retirar a un participant de la marxa.


8. CLASSIFICACIONS

8.1. És una marxa no competitiva.

8.2. S’estableix tres classificacions per la btt: llarga, curta i la E-bike

8.3. S’estableix dues classificacions per la trail: llarga i curta

8.4. No hi han premis.


9. BICICLETA

9.1. La bicicleta ha d’estar en condicions tècniques i de seguretat òptimes per a la pràctica en un entorn de muntanya.


10. EQUIPAMENT

10.1. És obligatori l’ús del casc en la modalitat de btt.

10.2. És obligatori portar el dorsal lliurat per la organització. El dorsal ha d’estar degudament col·locat en la part davantera de la bicicleta o de la samarreta pels corredors

10.3. En cas de ser necessari portar roba d’abric (impermeable, maneguets, camals, etc.), l’organització no proveeix aquestes peces als participants i no es responsabilitza de l’elecció de roba de cada persona.

10.4. La organització no es fa responsable de cap objecte perdut o oblidat al llarg del recorregut o en el transcurs de la prova per cap participant. Tampoc si és lliurat a qualsevol membre de l’organització en el transcurs de la marxa.

10.5. La organització no es fa responsable de cap avaria ni reparació de la bicicleta que pugui succeir en el transcurs de la prova.

10.6. Per motius de seguretat es recomana portar telèfon mòbil.


11. ESPORT I NATURA

11.1. La bicicleta de muntanya i trail són unes activitat de competició o lleure que es desenvolupa a la naturalesa i el seu impacte en aquest entorn és una responsabilitat per a tots els participants i organitzadors de proves esportives.

Preguem que siguin respectuosos amb l’entorn natural pel qual transcorre el recorregut  i deixin les deixalles en el punt d'avituallament o arribada. No es pot circular fora dels camins, prendre dreceres que danyin a la vegetació,  s’ha d’anar amb compte amb els animals a la muntanya, no deixar tirat cap recanvi, etc.

La organització es reserva el dret de retirar a qualsevol participant que no respecti el medi ambient o les propietats privades que es travessen al llarg del recorregut.


12. RECLAMACIONS

12.1. Les reclamacions han de ser presentades formalment a la organització.


13. CONSIDERACIONS

13.1. Tots els participants han de ser respectuosos amb els altres participants, membres de l’organització, mitjans de comunicació i públic.

13.2. Els camins pels quals transcorre la prova són cedits únicament i exclusivament per el dia de la marxa, pel que no està permès la divulgació del track GPS del recorregut.

13.3. L’organització pot retirar qualsevol participant que no respecti aquestes consideracions. Inscriure’t a la Marxa implica l’acceptació i compliment d’aquest reglament.

13.4. Tots els participants cedeixen els seus drets d’imatge a l’organització, que podrà utilitzar fotos o vídeos on apareguin amb fins de promoció de la marxa.

13.5. L’organització no es fa càrrec de les despeses ni deutes en què pugui incórrer un participant en el transcurs de l’esdeveniment.

13.6. L’organització es reserva el dret, sense avís, sota circumstàncies greus, i en favor del desenvolupament i la seguretat de la prova (participants, personal, etc...), de retardar la sortida, modificar l’horari i / o actualitzar el reglament.


L’organitzador es compromet a mantenir totes les dades i fotos que ens facilitaran els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d'acord amb els principis de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Us informem que les dades que facilitin quedaran incorporades en els fitxers automatitzats i s'utilitzaran per a gestionar el servei sol·licitat i/o oferir informació sobre activitats i serveis relacionats. Si desitja fer ús del dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades, posis en contacte amb l’organitzador a través dels canals de comunicació habituals de la marxa.


Inscriure’s a la Marxa  implica l’acceptació i compliment d’aquest reglament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada